Packat & Klart!

Nu har man packat till avresa imorrn...

... eller ja, det mesta iallafall, har tvätt som håller på att torka nere i tvättstugan så det är det sista som ska med. Jag har så sjuukt mycket saker med mig, vet inte vad det är jag har packat med egentligen. Jag skulle aldrig klara av att backpacka i Australien, jag har alldeles för mycket som jag verkligen behöver för att kunna klara mig. Skulle aldrig kunna få plats i en liten ryggsäck.
Nu har man ju så stora saker som ska med också, täckbyxor & stor jacka m.m, man behöver ju mer än bara ett underställ också om man ska vara borta en hel vecka, eh man luktar ju inte jordgubb direkt efter några åk.

Så nu ska jag hoppa i säng och ladda inför morgondagen!

Gott Nytt År på er allihop! (kommer ju inte kunna blogga nåt nu när vi åker iväg, tar inte med mig datorn, men gråt inte.. en vecka går fortare än vad man tror!)


Juldagen!

"Hej tomtegubbar slå i glasen & låt oss lustiga vara!"


Hur har eran jul varit? Min har varit helt toppen! På julafton jobbade jag till två, inte det bästa sättet att spendera julaftons-dag på men det gick bra ändå. Sen åkte jag hem till mamma & pappa, såg på Kalle Anka & åt underbart god julmat.
Sen kom min lilla överaskning! Jag hade bett Jocke att vara tomte hos oss eftersom vi inte haft tomte nu på flera år, så han ringde och sa att han skulle komma förbi och att jag skulle ställa ut en säck med julklappar i. Men så när jag precis skulle kolla ut genom fönstret och säga den berömda kommentaren som mammor annars säger "Åh kolla ut alla, tomten kommer" så ser jag till min förvåning inte mindre än TRE tomtar!! Förstå min förvåning! Så vi hade alltså tre tomtar hos oss på julafton som delade ut ALLA våra julklappar vi hade under granen. Jag tror vi aldrig haft en julafton då vi skrattat så mycket! Tack alla tre tomtarna! ♥

Och jag fick så sjuuukt många underbara juklappar, jag är så lyckligt lottad! :)
Jag fick b.la NYA PJÄXOR! Jocke gav mig världens snyggaste Roxy-pjäxor! Jag har velat haft nya pjäxor hur länge som helst nu (jag t.om erkänner att jag varit lite jobbig över mina nya pjäxor.. bara lite) och så fick jag dem äntligen! Tack min underbara älskling, du är BÄST! ♥

Igår var vi ute, vi började kvällen uppe hos Ellen & Matte med lite singstar, sen gick vi vidare på Amadeus. Jag hade en helt underbar kväll med de BÄSTA vännerna!
Lägger upp lite bilder från gårdagen senare, promise!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till mamma & pappa och kolla på Timrå-MoDo! Håll tummarna för Timrå!

God fortsättning på er allihopa!
 


Dan före doppare-dan...

Idag är det dan före doppare-dan...

... och jag har tusen saker att göra. Jag ska slå in mina sista julklappar, jag ska städa undan allt som vi dragit fram här under veckan, packa iordning alla julklappar eftersom jag jobbar imorrn så då måste jag hem emellan och hämta julklapparna innan jag åker till mamma och pappa. Så ikväll måste jag fixa ALLT inför imorrn för när jag slutat är det stress som gäller.
Jocke är hos sin mamma ikväll och har "Lilla julafton" men jag känner att jag har så mycket att göra ikväll eftersom jag jobbar ända till två imorrn, så jag kunde tyvärr inte följa med.. tråkigt men så är det att jobba i butik :(

Nu ska jag göra lite nytta!

Ha en trevlig kväll allihop & lägg er i tid så kommer tomten fortare!


Ida är här! ♥

Hon kom hem i lördags och idag har vi spenderat hela dan med varann! Vi har varit och fixat de sista julklapparna, fikat, varit på bolaget och fixat min bil som pajade (eh eller det kanske var pappa som fixade den). Min bil har nämligen fått en ispropp eller nåt, så vi fick stanna bilen och så tog pappa sig en promenad och hjälpte oss! Tur att man har VÄRLDENS bästa pappa! ♥
Nu har vi precis ätit mini, Ida har inte ätit det på evigheter så vi firade hennes hemkomst med det!
Just nu ligger vi i soffan och försöker värma oss efter att ha suttit i min KALLA bil och väntat på min pappa.. blir nog en tupplur snart, man blir så trött när man frusit hela dan och sen får komma in i värmen.

Nu ska jag umgås med Ida (eh.. sova en stund)

Love Ya Iduuz! ♥ Så glad att du är hemma!


Julgranen är klädd & jag är svarthårig!

Jag har ju inte bloggat sen i lördags nu då jag var hos Sofia (förutom inlägget tidigare idag), så jag har inte skrivit nånting om att jag och Jocke klädde granen igår! Den stod färdig när jag kom hem efter jobbet så det bara var för mig att klä den! Den är så himla fin, Jocke har lyckats i år igen! :)

Ikväll har Sofia varit här och softat lite, vi har kollat på "Anna Ankas Jul" och småsurrat lite. Jag har även färgat håret ikväll!! Lika mörkt som jag hade förut!! Gaaah! Har inte riktigt vant mig än, men jag hinner nog vänja mig innan juldan (hoppas jag).

Bjuder på lite härliga julbilder ♥



Vår vackra gran ♥





"Dan före dan, före dan, före dan före doppare dan...." (tror jag stämmer)


Julbord!

I lördags åt vi julbord hemma hos Sofia. Vi hade hur mysigt som helst med massa god mat och gott sällskap!
Senare på kvällen efter vi ätit julbord hade vi julklappsutdelning.. eller ja inte direkt utdelning, det var mer ett spel. Man lägger fram alla julklappar på bordet, sen går man runt bordet och alla får slå tärningen i turordning. Om man slår en etta eller en sexa så får man ta ett paket. Sen när alla paket är slut så öppnar man (om man fått nåt paket förstås). Sen alla öppnat sina paket så ställer man timern på 10 min (eller hur länge man vill) sen om man slår en etta eller en sexa så får man ta paket av alla andra. Sen när tiden är ute så får man hoppas på att man fått nåt paket och att ingen annan tagit av en.

Vi hade en riktigt trevlig kväll!

Tack alla för i lörags, en trevlig tradition som jag hoppas håller i sig!





Vårt fina julbord!



Sofias fina gran!





Ellen funderar "-Hur gör Mary det där egentligen?"

Bloggar ifrån Sofia...

Sitter just nu hos Sofia och Jens och har precis ätit en god julmiddag! Den var serverad och klar när jag kom efter jobbet. Det var en massa gott, allt som ett julbord behöver; skinka, jansson, köttbullar, prinskorv, sill, lax och mycket mycket mer!!

Nu ska vi snart ha julklappsutdelning, blir en hel del julklappar...
det är jag, Ellen, Mathias, Åsa, Johan, Johan L, Linus, Erika, Marie, Sofia, Sofie & Pekka. Alla tror att mina juklappar är KUNG men det är de inte, haha! Jag tror jag gett för stora förhoppningar :)

Nu har jag inte tid att blogga nå mer, för nu ska vi dela ut julklappar! Wiie!

Ibland ska ALLT jävlas!

Idag har det varit en sån där dag då allt bara jävlas! Det börjar med att jag kom till jobbet och då var det som ska vara gjort på torsdagen inte gjort än, så då var det bara att ställa sig och fixa allt sånt innan man tog tag i helgens jobb. Dessutom strulade kassan det sista som hände också innan vi skulle ut ur butiken.. gaah!
Sen när det tillslut hade löst sig så cp:ar sig min bil såklart, den typ håller på att stanna rätt var det är, vet inte alls vad det är för fel (jag HAR tankat den). Men nu har jag äntligen kommit hem, och just nu sitter jag och kollar på "Jul med Ernst". Gud vad jag vill ha HUS när jag sitter och kollar på allt fint som han gör, dekorationer och sånt! Jag har redan så mycket grejer i min lägenhet och har liksom ingen plats till fler dekorationer, granen ska ju in på söndag också :) WIIE!

Nä nu ska jag ta och gona ner mig i soffan och njuta av att få sitta inne när det är såhär kallt ute.. *brr*

Trevlig kväll på er alla!


Dags för en hel jobbhelg!

Nu ska man tillbaka till verkligheten. Har varit ledig i två dagar nu, har fått mycket gjort men nu ska man tillbaka och jobba 7 dagar i rad.. t.om julafton! :( Känns väldigt jobbigt!!
Men men, inget man kan ändra på så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar!

Trevlig helg allihopa!

Natt-människa.. moi?

Ikväll har jag varit och grattat min pappa på hans 50 års dag, han fick kalsonger av mig med raggar-bilar på, ascoola! Han fick ju en skivspelare som man kan spela vinylskivor på, AC/DC biljetter som han och brorsan var och kollade på i sommras (pappa älskar AC/DC), så därför fick han bara en liten kalsong idag :)
Sen åkte vi upp och kollade när Micke spelade innebandy match, det var DM match och de vann! Det blev typ 12-7 tror jag, svårt att hålla räkningen i innebandy!
Nu sitter jag och kollar på Scrubs, älskar den serien! Satt och kollade på "Simpsons The Movie" alldeles nyss, har inte sett den tidigare. Den var asbra! Älskar den serien också.. haha finns inte många serier som inte jag gillar... tv-nörd!

Jocke har precis gått och lagt sig, han börjar kl sex imorrn och jag bärjar inte förrän tolv, så jag stannar uppe ett tag till. Jag är verkligen en natt-människa, kan sitta uppe hur länge som helst på kvällen, det är då jag kommer på alla bra saker jag ska göra! Nu har jag skrivit en lista på allt som jag måste köpa innan vi åker till Lofsdalen; Krämer, schampo, tandkräm och sånt som är nödvändigt. Jag måste alltid skriva små listor när jag ska åka bort nånstans annars glömmer jag nåt (fast det gör jag ändå).

Idag har jag städat och gjort fint här hemma, och det bästa är att jag bäddat nytt i sängen! ♥ Älskar att gå och lägga mig i en nybäddad säng! Jag ska kolla färdigt på Scrubs sen ska jag lägga mig!

Sov så gott alla!


Mycket snack & lite verkstad...

... inte i detta hus/lägenhet!
Idag har jag städat hela lägenheten (utom toaletten) precis som jag lovat! Känner mig väldigt duktig!
Fick den där "roliga veckan" såhär passande i julstöket också (haha gud va jag är intim i min blogg, men det har faktiskt en slutkling i det hela också, skriver det inte bara för att meddela alla om min ****period).
Iallafall så skulle Jocke komma hem på lunch idag så jag frågade honom snällt om han kunde svänga förbi affären och köpa nåt där som tjejer behöver just denna tid av månaden.
Men det är ju så sjuuukt jobbigt för Jocke (killar överhuvudtaget) att köpa sånt, pinsamt på nåt sätt liksom. Då är min fråga... VARFÖR? Vem är det som kollar snett på er i butiken när ni köper sånt? Är det NÅN som tror att ni kommer använda dem själva? Är det nån som reagerar konstigt om ni har en tjej som är över 12 år och behöver sånt? Jag förstår inte ert problem?! Iallafall så måste han ju ringa mig när han står där och HÖGT & TYDLIGT säga: "-Vad var det du skulle ha älskling? Är det sån färg? Det märket?" Bara så att ALLA som var på affären just då skulle inse att det faktiskt är MIG han köper det till. Shit pommes... guys!

Haha, ja då har jag delat med mig av min roliga dag, och så vet alla om min situation! :) (snacka om fjortis-blogg)

"Städa städa varje juul, det tycker jag är kuul"

Sovrum, Toaletten, Tv-rummet, Hallen, Köket... ja idag ska ALLT städas! (toaletten dock, den tar Jocke).
Jag fastnar så fruktansvärt lätt för alla möjliga serier som går. Just nu sitter jag och kollar på "Våra Bästa År", haha det är verkligen en skitserie, inte ens en serie, en jävla såpopera.. en sliskig sådan. But hey, I´m hooked!

Nä nu kan jag inte sitta här och slöa, nu ska det städas städas städas! Måste hinna med allt stök inför jul. På söndag ska vi klä granen! Wiiie!

Puss på er alla! ♥


Såhär glad kommer Jocke förhoppningsvis vara efter jag städat idag!


Äntligen är julen "klar"

Idag har jag blivit färdig med alla mina julklappar. Hittade några fler roliga julklappar som jag kompliterade med! Är så nöjd så! Jag har även hittat en klänning som jag ska ha på juldan! Så jag är väldigt nöjd med dagens shopping!
Sen ikväll så har mamma & pappa varit här och fikat lite, var jätteroligt. Imorrn fyller pappa år (på riktigt) så då ska jag till han och säga grattis, har t.om hittat en liten extra present till han idag som han ska få. Sen halv åtta imorrn så har min bror DM-match på Öbacka så då ska vi upp och kolla på han! Alla som vill kan komma och hejja på min lillebror!

Just nu håller Jocke på att skruva på Maries bindningar på hennes bräda. Allt måste ju vara fixat tills vi åker till Lofsdalen! LÄÄNGTAR! Men jag vill ha nya pjäxor! Jag har lånat mina pjäxor av Jockes mamma de senaste TRE åren!! Inge fel på hennes pjäxor, men det vore ju roligt att ha sina egna grejer.. nu när jag blivit så GRYM på att åka!! ;)
Men jag ska ner på annandan och köpa ett par.. WIIE! Köpte nya skidor ifjol så då är det dags för ett par nya pjäxor också tycker jag!



Det så himla vackert ute nu! ♥




Drack en riktig juldrink idag, men kaffe & vanlij..
*Mums*

Nu ska jag lägga mig i soffan & kolla på Paradise Hotel men Jogos!


Min fina klänning som jag ska ha på juldan!


Marys bräda efter Jocke fixat den!

Sista julshoppingen...

Nu bär det alldeles snart av till birsta city, ska dit med Mary och köpa de sista julklapparna och kanske en & annan sak till mig själv :)
Läste några av mina kommentarer igår.. och såg att Ida kommenterat bla. Saknar dig sååå nu älskling! Inte långt kvar tills du kommer hem.. jippie!

Nu ska jag byta om och ringa marie!

Pöss

Utmanad!

Utmanad av bloggvän & självklart är jag med!

Om jag var en...

Färg: Skulle det nog bli en himla massa färger. Jag älskar & blanda många olika sorters färger.. men kanske lila just nu iallafall.

Maträtt: Nånting kryddigt & stark för så är min personlighet. Hett temperament ;)

Årstid: Som jag nämde i ett tidigare inlägg, alla årstider har verkligen sin charm. Men om jag måste välja så väljer jag sommaren, då kan man göra så mycket så enkelt.

Låt: Gillar ju mycket gammal musik, 50-60-70 tals musik. Men det måste ju bli en Elvis-låt och då väljer jag "The wonder of you"

Plats:
Då skulle jag vara en varm strand tror jag...

Djur: Många säger att om jag vore ett djur så vore jag en häst, men min smbo säger papegojja för att jag surrar så mycket!

Bil: Peugeot 205 (liten men ettrig)

Möbel: Nånting med fina former ;)

Blomma: Älskar Liljor..

Seriefigur: Hm.. kanske den där fågeln som ploppar upp för Kalle hela tiden på julafton "barabapabapabapa.."

Det var mina svar på utmaningen jag fick av Pia-Lotta (aka ekorrflickan i "Svärdet i stenen")
Thank you darling!

Idag har jag varit så glad, trots att vi hållit på med inventering hela dan. Och vet ni varför jag varit så glad? Jo för att det SNÖÖÖAR ute! Wiiie! Det blir nog en vit jul trots allt! I´m so happy!
Tidigare ikväll var Marie här och lämnade nybakade bullar till mig och Jocke som hon hade bakat idag. Så hiimla goda! Tack Mary, det får du gärna göra fler gånger, hihi. Imorrn blir det birsta med Marie, ska kolla om jag hittar nån fler julklapp & så ska jag försöka hitta nåt att ha på mig på julafton & juldan.. inte det lättaste. Man hittar aldrig nåt när man verkligen behöver det, suck!

Nu ska jag fortsätta fika med min älskling ♥ Puss på er!


"Hej mitt vinterland, nu är jag hääär..."

Det har SNÖAT ute!! Jättemycket!
Är så otroligt fint ute nu, kunde inte få en bättre start på morgonen! Nu får man den där riktiga julkänslan.. plus att vi griljerade julskinka här hemma igår och det luktar än... mums!

Nu ska jag dricka en kopp te och äta mackor innan jobbet!

"Nej se det snöar, nej se det snöar det var väl roligt HURRA!"



Gräddfil vid chipshyllan!

Har suttit och kollat på lite bilder på datorn, och hittade bilderna från siiiimestern! Där såg jag en bild på mig och Ellen när vi är på en ICA butik i Skara och ska handla lite gotta inför kvällen, och där hade de en kyl med gräddfil vid chipsen. Hur smart är inte det?!! Det borde alla butiker ha! Bra gjort ICA i Skara! :)


"Go ICA Go ICA!!"
(Eh heja Lidl också ;))

¤ Nyår ¤

Satt och kollade på junkyard på lite skidkläder och började längta så himla mycket till nyår! Då åker vi till Lofsdalen, det ska bli så kuuuuuuul!!! ♥
Hittade lite bilder sen ifjol när vi var i björnrike på nyår och när vi var i stöten och firade Ekan på hans 25års dag!
Känner mig så sugen på att åka skidor, men är lite orolig att jag glömt hur man gör :/ Gaaaah! Men det är väl som att cykla antar jag, haha! Men har jag klarat det med långa uppehåll hittills så ska jag väl kunna den här gången också :)





Tio dagar kvar till juuul! ♥


Zzzz...

Det är helt sjukt, jag har legat och sovit i tre timmar sen jag kom hem från jobbet (OMG säg inget till Jocke). Jag som skulle städa och göra så fint här hemma (lussefirandet tar kål på en). Men nu har jag iallafall strukit, så jag måste få ge mig själv en liten klapp på axeln :)
Nu ska jag ta tag i en massa rensning i köket. Vi har satt in micron ovanför frysen, och då var vi tvungna att ta ut allt som fanns i skåpet, så det ligger i en vacker liten hög på golvet just nu. Så då ska jag rensa ut allt som jag inte använder och ge till Erikshjälpen. Om de vill ha det förstås, det är en massa lyktor och ljuskoppar och sånt. Kanske kommer till användning nånstans (?)

Ja men då ska jag väl ta tag i lite julstök!!

"Jag drömmer om en juuuul hemmaaaaa..." (jullåtarna har verkligen fastnat i mitt huvud)

4 årstider..

Vill att det ska komma snö snart! Det här vädret är inge roligt!
Hittade några bilder som Jocke tagit i höstas, då löven precis blivit gula och solen fortfarande sken.
Hösten är så mysig, alla årstider har sin charm. Våren är härlig då det börjar komma tussilago, det blir varmare, gruset sen man sandat på vintern sopas bort..  sommaren är helt underbar med sina soliga & varma kvällar, dagar på stranden, iskalla bad i nån liten sjö.. Hösten med alla fina färger, mörkret faller på så man får tända ljus och sitta inne o mysa med en filt.. Vintern med snö, skidåkning, juul och mycket mer.

Alla årstider har sin lilla charm & nu vill jag att vinterns charm ska komma.. SNÖÖÖ!



Jag blir trött på paparazzi-Jocke





Lucia ♥

Nu är lucia över...

Det känns jättetråkigt :,( Jag har haft så otroligt roligt!
Jag har verkligen fått uppleva nåt jag kommer ha med mig hela livet, jag har träffat nya vänner, otroligt bra människor. Jag har lärt mig många nya saker, insett att jag klara av mer än vad jag tror. Jag måste faktiskt säga att jag är ganska stolt över mig själv (även om man som svensk kanske inte ska säga så, haha, men det gör jag ändå).
Det tråkigaste med att allt är över är att jag kommer sakna så mycket.
Jag kommer sakna tjejerna, sångövningarna, alla skratt, gemenskapen, känslan av rädsla och nervositet (på nåt konstigt sätt så kommer jag sakna kicken) och mycket mycket mer...

Men vi fick biobiljetter av tidningen när vi var där och lussade, så vi tjejer ska gå på bio tillsammans snart igen. Måste bara hitta en film som är värd att se!

Tack alla underbara vänner & familj som varit och kollat på mig, ställt upp och peppat mig till att göra det här!
Det är verkligen ett minne för livet! ♥
Och tack till alla tjejer som har varit en STOR del i att allt det här varit så otroligt roligt!




Jag & Lukas ♥







Glad Lucia!


*Puh..*

Nu kan man andas ut lite grann. Idag har vi åkt omkring & lussat på företag & ålderdomshem. Allt gick jättebra! Är så nöjd med dagen :) Hoppas bara att det går lika bra imorrn :/ så ska vi vara på företag, butiker, prismahuset & sen på kvällen är det kröning i domkyrkan.
Men man är rätt så slut nu, var duschad, sminkad & fräsh kl 06.20 imorse, gick alltså upp 04.30!! Det var riktigt tungt!
Så nu ska jag åka och handla allt jag behöver tills imorrn, och sen ska jag hämta en locktång hos Såfia (min la såklart av imorse när jag som mest behövde den, GAAAH!)

Så håll tummarna för mig imorrn, vi ska bl.a vara på Lidl, det är jag mest nervös för :/



"Sankta Lucia, ljusklara hägring. Sprid i vår vinternatt glans av din fägring..."

Mobbing..

Sitter och kollar på Oprah och programmet idag handlar om mobbing, nätmobbing & hur barn tar sina liv för att de blir mobbade. Det är hemskt! Det är två mammor med i programmet, en mamma som begravde sin son för tre dagar sen, och en mamma som begravde sin son för två vecor sen. Det är HELT SJUKT! Att folk (barn) kan trycka ner en så långt att man tillslut inte vill leva! Man blir rädd över att få egna barn, om de skulle bli mobbad eller vara mobbare. Föräldrarna som är med i programmet såg inga varningssignaler, utan bara att de var less och inte ville gå till skolan, men vilken unge känner inte så då & då?

Ja.. jag känner bara att jag var tvungen att skriva av mig...
Det är HEMSKT och jag hoppas att jag ALDRIG behöver uppleva det med mina barn!!

Är jag en shop-o-holic?

Ellen..? Är jag det?
Jag är egentligen helt färdig med alla mina julklappar men ändå vill jag åka ner till birsta nästa vecka igen.
Givmild eller shop-o-holic? En smaksak!

Det jag skulle behöva kolla på är:

* En liten julklapp till åt mamma, pappa, farmor & Jocke (han kom hem med många påsar idag som han gömde)

* Nånting att ha på mig på juldagen (har ingenting fint i min garderob)

* Lite julpynt (tycker att jag får mindre & mindre saker för varje år. Hur nu det går till?)

Sen kan jag nog alltid hitta nåt onödigt som jag tycker att jag borde ha! Hihi :)



Bjuder på den här bilden David ;)


Tack momma för de goda lussebullarna! ♥



Pumpa pumpa pumpa!!

Idag direkt efter jobbet så åkte jag, Ellen, Sara & Alex upp på höga för att köra lite styrke! Till en början kändes det så himla jobbigt att åka upp direkt efter jobbet, men så fort jag kom upp så kändes det roligt.
Jocke har alltid sagt till mig förut att han tycker att jag borde åka upp och träna när jag är ledig, men jag har alltid sagt att jag inte tycker att sånt är roligt. Men nu har jag faktsikt ändrat uppfattning :) kanske för att jag alltid har så roliga personer med mig när jag tränar!

Idag när jag kom hem från gymet så hade Jocke varit så duktig och städat hela badrummet och tagit upp alla julsaker så jag kan pynta här imorrn och i helgen! Längtar tills jag får sådär julmysigt! Älskar julen! ♥

Vi håller just nu på att tjaffsa om vem som ska ha tv:n. Jag vill se valet i "Bonde söker fru" och senare börjar ett nytt program med rika hemmafruar som jag bara måste se! Jag älskar såna program!
Men om jag känner Jocke rätt så ger han nog med sig när jag tindrar lite med ögonen. Han är ju trots allt en riktig toffel ;)

Nu ska jag göra te och ta mig en lussebulle. Morfar kom ner på jobbet idag och lämnade en påse lussebullar och bröd som mormor hade bakat! De är så söta! ♥

Julkramar!!!!

(Pia: Tack för dina söta komentarer ♥)

"WingDings"

-Helt slut...

Har precis kommit hem från birsta, har sprungit där hela kvällen med Ellen (haha det rimmar, kvällen-Ellen)...
... ja iallafall så har vi sprungit omkring och letat julklappar som galningar! Men nu är jag äntligen klar! Har bara lilla Lotta som jag ska handla till, men jag vet redan vad jag ska köpa :) tihi!

Vi har sprungit precis överallt i hela birsta tror jag, t.om Ittalas outlet butik (tror det stavas så iallafall).
Blev lite shopping till mig själv också, för ovanlighetens skull ;) Det är ju tjejfest på lördag efter luciakröningen så då hittade jag en gullig tunika jag tänkte ha då! Och en jättefin "blomma" som jag ska ha i håret på nyårsafton!

Nu ska jag slå in mina julklappar så det är färdigt!
"Lusselelle Lusselelle elva nätter före juuuul..."


Ellen med sin julklappslista (tänkte photoshopa bort namnen på listan som Kisse, men jag orkade inte! Jag KAN, men orkar inte)


VILL HAAAAAAA! ♥

Uppe (?)

Är redan uppe, duschad, sminkad och ska fika nu.
Jag ska till birsta idag direkt efter jobbet med Ellen, så jag var tvungen att kliva upp tidigt för att duscha och göra mig klar!
Ska hitta alla mina julklappar idag, så har jag det helt färdigt! Jag ska även fixa min speciella present till Jocke idag :)

Nu ska jag dricka en kopp te och försöka fixa min sångröst!

God morgon allihop!

Sista sångövningen :,(

Ikväll har vi haft våran sista sångträning med lucian, känns jättetråkigt för det är sån mysig stämmning när vi är där och övar tillsammans! Men vi har fortfarande alla uppträdande kvar, känns roligt men samtidigt väldigt nervöööst!
Tur att det är såna toppentjejer som är med i "tåget" :)

Nu sitter jag och kollar på Timrå-Södertälje, den går som tur är på den canal+ kanalen som vi har, wiie!
Jag tänkte att jag skulle stryka nu under tiden som jag kollar på grabbarna när de vinner! ;) Måste försöka ta tag i julpyntet nu! Fram med lite tomtar och grejer. Än så länge har jag bara advent-ljusstakarna och julgardiner framme.
Längtar så himla mycket tills hyaccinterna kommer, vi kommer ha jättebilliga på "Von Lidl" så jag väntar med att köpa hyaccinter tills vi får de :)

Nu blir det strykning!!!


Jocke vill nog att jag städar på det här sättet...



Medans detta är mitt motto :)

Glömde..

Vi var och hälsade på lilla Molly idag också (ja hon har ändrat namn för Doris var tydligen inte populärt, haha).
Hon är så sjuukt söt den lilla fisen. Mickey är som galen efter henne, ska hoppa och alltid hålla koll på vart hon är nånstans. Men tro inte att hon är rädd eller har respekt för det, nej då, hon skäller tillbaka om han försöker ta nåt som är hennes! Haha är så roligt att höra hennes lilla skall :)
Ska ta lite kort nån gång snart så ni får se hur söt hon är!
Blir så sugen på att skaffa mig en egen liten valp nu.. men jag undrar om jag skulle ha tid.

Haha, skulle bara skriva det!
Pusselipuss

Dagen efter..

Igår hade vi 50 års fest för min pappa! Han fyller egentligen inte år förrän på tors den 17:e december, men vi tog festen nu för annars blir det mycket stress runt jul!
Festen blev väldigt lyckad, bra mat, mycket sång, dans, tal och en hel del dricka! Jag tror pappa var väldigt nöjd med kvällen.
Kvällen började dock lite halvstressat, vi hade nämligen ingen kabel som behövdes för att kunna koppla datorn till stereon så vi fick musik :/ Men efter lite forskning så hittade vi tillslut en som fungerade.. *puh*

Pappa fick många fina presenter också, whisky, annat gódricka, pengar och av oss fick han en skivspelare som man kan spela gamla vinylskivor på. Han har typ 1000 st hemma som han inte kunnat spela på flera år, men nu kan han det! :)

Tack alla som var med igår och gjorde kvällen så lyckad! ♥













PAPI ♥


Naaaaah, pussgurkor! Tack Lotta för att du lärde mig dansa bugg! ;)

Pappa 50 år!

Ikväll är det 50-års fest för min papi! Vi ska vara på parketten, jag ska snart dit och hjälpa mamma att duka iordning och pynta och så. Sen får jag skynda mig hem, duscha och fixa iordning mig innan festen ska börja! Stress stress stress!
Hoppas att kvällen blir lyckad, för pappas skull! Det tror jag nog att den blir, bara roligt folk som ska dit :)

Imorrn kommer det lite bilder sen festen, ska bara komma ihåg att ladda min kamera! ;)

God kväll allihopa!

Lilla söta Doris! ♥

Har precis haft besök av VÄRLDENS SÖTASTE Doris! Jockes mamma har hämtat en liten hund idag. Hon är världens sötaste! Det är liten blandras, vet inte riktigt vad rasen heter. Hur sugen blir man inte på att skaffa sig en egen liten sötfis! Till sommaren kanske det blir en liten Malte eller Elvis. Jag vill så himla gärna ha en liten mops, medans Jocke vill ha en fransk bulldog! Jag tycker de är jättesöta, men jag är helt inställd på en mops. Älskar verkligen dem! ♥
Fransk Bulldog blir så stora när de växer upp, inte jättestora som typ en Labrador, men större än en mops, och jag vill helst ha en liten hund :) Får se om han lyckas övertala mig ;) hihi


Jocke vill ha en sån här liten söting...


... medans jag vill ha en sån här underbar!! ♥


Julfika! ♥

Så har man kommit hem från Mary. Vi blev bjudna på julfika av Marie, hon hade gjort så mycket gott; Lussebullar, muffins med glasyr, pepparkakor med ädelost och julmust! Riktigt lyckat! Tack Mary!! ♥
Vi såg såklart på "Greys" (fast Ellen tyckte nog att jag och Maja pratade bort hela programmet ;) sorry darling).
Var ett spännande avsnitt där det hände både det ena och det andra. Love it!

Jocke sitter just nu och frågar mig vad jag önskar mig i julklapp.. och jag har inte den blekaste aning vad jag ska önska mig! Är så tråkigt när man inte vet vad man ska önska sig. Men så är det väl alltid! När man inte har nån speciell dag framför sig, typ födelsedan eller julafton, så kan man hitta huuur mycket som helst som man vill ha. Men när man väl får önska sig nånting så kommer man inte på ett skit.
Jag kanske ska försöka se det från den ljusa sidan, jag har så mycket att jag inte behöver önska mig nåt. Jag har allt jag behöver ;) Näääääää det är för tråkigt!!

På tv:n i Nitsche/Nylanders hem ikväll visas såklart fotboll! Inga konstigheter med det, "bara sport, bara sport, bara massor utav sport!" Det är Barca som spelar ikväll, vi hoppades såklart på att ZLATAN skulle få spela (typ därför man kollar) men än har han inte synts till. BOOOORING!

Känner att jag håller på att somna nu... så jag ska ta o borsta tänderna & lägga mig i min sköna säng!

Zzzzzz.....


God natt alla trogna läsare! ♥




Unga mödrar!

Sitter och kollar på "Unga Mödrar" nu, shit va unga vissa tjejer är som ska bli mamma. En tjej som är med nu i programmet är bara FEMTON år!! Shit, jag som går och undrar ibland om jag är för ung för att bli mamma, kanske inte till åldern men till sättet ;) haha! Vissa tjejer i programmet som är typ bara 15 år är nog lite för unga till sättet för att bli mamma. Verkar det som iallafall.
En tjej som är med nu har ett problem som hon vill lösa.. träning! Oh shit vilket dåligt samvete man får dårå, jag måste verkligen komma igång med min träning! Men just nu är det så mycket annat så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna klämma in det, dessutom har jag blivit förkyld nu :( Det är det sista jag behöver nu, min sångröst måste ju vara på topp inför lucia :) Får dricka massvis med te och proppa i mig halstabletter.
Men en sak som var asbra med gymet, som den där "unga mamman" var på, var att de hade barnpassning. Så då kan man ta med sig sitt barn och låta en tjej passa dem samtidigt som man själv är ute och tränar. Det borde finnas i den här stan också, vi har ju faktiskt många unga mammor här. Kanske blir min nya affärsidé :)

Nu ska jag proppa i mig lite halstabletter för om en halvtimme har vi sångträning!

Pöss pöss!

Vacc-In eller Vacc-out? (höhö)

Den stora frågan just nu; "Ska man ta vaccinet eller inte?"
Grejen är ju den att vaccinet alltid är slut så om man nu pallar sig dit efter jobbet så är det ju inte ens säkert att man får ta sprutan!! Dessutom vill jag inte gå och ta den själv, är rädd för sprutor :(
Får övertala min kära sambo att följa med mig och ta sprutan! Men jag har dessutom hört att man kan bli sjuk efter några veckor att man tagit den, typ som en influensa med feber och allt. Det känns ju inte så lockande med tanke på att det snart är jul och av vi ska till fjällen över nyår.. hmm

Nu ska jag göra ett försök att skriva lite julkort! (tyvärr, det blir färdigtryckta alla vänner)

Hej dååå!!




RSS 2.0