Lite färg!

Har kommit hem från Sofia nu, Marie har hjälpt mig att färga mitt hår. Inga "crazymoves" utan bara lite uppfräshning! Och det kan jag säga behövdes, desperat! Mitt gråa hår blir allt fler... gulp!

Nä riktigt så illa är det kanske inte.. men nästan, kan det vara så att man börjar bli gammal på riktigt nu?

Imorrn är det sista dan innan påskledighet, och om gudarna är med mig så hoppas jag att det inte blir alltför stessigt!
Vi kan verkligen behöva en dag utan total stress! Så håll tummarna för oss imorrn.

Nu ligger Jocke och sussar så gott i sängen, har börjar 01.30 inatt, stackarn. Så nu ska jag borsta tänderna sen ska jag joina han tänkte jag.

God natt!

PÖSS ♥

I did it!

Nu har jag gjort det igen!

Jag har precis betalat mina räkningar... FÖR HAND! Japp jag skriver mina räkningar för hand. Hade ni varit på Dore och Björns fest i lördags så hade ni hört talas om det. Det var nämligen festens höjdpunkt (jo festen var faktiskt rolig).

Haha, inte så konstigt att jag var med i kategorin "Vem är den största nörden?".
(delade den dock med två andra nörd-brudar, Sara och Emma, så ni kan sluta skratta brudar!)

Haha... okej jag erkänner, det är lite väl nördigt.

Over and out!


Lite peptalk?

Ja det vore nog på sin plats nu med lite roliga saker att skriva om.. inte bara tråkig saker som händer i min vardag.

Snart är det ju påsk WIIIIE "I Want candy!"
På långfredagen ska vi på "BÅPT" = Bylunds Årliga Pimplingstävling! Vi har dock inte bestämt vart vi ska vara, på vilken is alltså.. känns inte riktigt säkert att gå ut på isen just nu dock. Känns som att jag mer kommer sitta på sidan om och dricka varm choklad med baileys :) Jocke får stå för storfisket i vår famlj. Förr förra året så fick han faktiskt en gädda. Det ni!

På lördag är det inflyttningsfest hos Ida & Jimmy! Ska bli superkul att få se deras hus! Har inte varit där och tittat nåt än.
Spännande!

Nu sitter jag och väntar på att Svenska Hollywood Fruar ska börja! Bästa progammet på hela veckan (ja Ellen det slår t.om Greys, sorry).

Trevlig kväll!

En gång till...

Har ni nånsin haft den känslan av att det känns som att allt bara går i repris varje dag?! En sån känsla har jag typ varje dag nu. Allt bara går på rutin och man försöker kravla sig fram så gott det går (nu snackar jag inte om mitt privatliv). Den värsta känslan är när man känner att man gör allt man kan, när man verkligen pressar sig själv till det yttersta för att sedan inte få nånting tillbaka. Att vad man än gör så duger det inte.. det är den känslan jag har i min mage varje dag.

Jag längtar sååå tills jag blir pensionär!!


Dore + Björn = 50!

Igår var det 50-års fest uppe i vårdkasstugan. Det var Dore & Björn som bjöd upp till fest och den var riktigt rolig, tack för det grabbar!

Kvällen började med middag, sen blev det presentöppning och lekar. Maja & Emils "gäng" hade en jätterolig present till grabbarna. Det var som en lek som alla blev inblanade i (förutom jag för Gavve bangade ur, host). De hade ett paket som skulle skickas runt till olika personer beroende vad Emil sa (eh konstig förklaring jag vet). Det var så att en person började med paketet, så sa Emil t.ex (med rim) att "nu ska du ge paketet vidare med damen med den vackraste frisyren". Sen gick paketet vidare så runt till olika personer beroende vad Emil sa och vem som hade paketet. Asrolig idé! Bra Gjort!

Tillslut så fick Dore & Björm paketet och i det låg ett presentkort på att få köra ferrari! Wow! Grabbarna blev nog nöjda.

Bjuder på lite bilder nu för det är svårt.. och jobbigt att förklara allt på pågick igår. Så jag säger det med bilder istället!









(snodd från Sophia Molin)

Lördagsmornar! ♥

Lördagsmornar måste vara den bästa tiden på hela veckan!! Är så skönt och kliva upp, käka god frukost, kolla på tv och veta att hela helgen är kvar att njutas av. Men dagen blir rätt stressig, ska ner på stan och gå på bolaget, åka med bilen till pappa, hämta Jockes bil, käka nån lunch, fixa outfit tills ikväll sen blir det 50-års fest uppe i vårdkasstugan.

Skulle behöva färga mitt hår men vette fan om jag hinner med det idag. Kanske chansar och försöker att färga det helt själv... gulp!

Nu ska jag klä på mig och dra ner på stan!!

Ha en trevlig lördag allihop! ♥


Shop-o-holic?

Efter att man gjort helg idag bar det av till birsta med brudarna.
Vi käkade gott, snacka lite om allt möjligt och shoppade. Skulle egentligen hitta nåt att ha på mig imorrn men det blev en massa annat istället! Som vanligt.

Sen åkte vi hem till Ellen och såg slutet av Let´s Dance finalen. Fel par som vann! DÅLIGT!

Men Mattias och Cecilia var inte det enda "felande" laget som vann ikväll, utan även HV71!
Timrå har nu åkt ur slutspelet, riktigt surt och tråkigt. Men man får tänka att de ändå tog sig till slutspel och det hade man ALDRIG trott så som det gått i år. Så grattis till det iallafall Timrå, och bra gjort!

Nu ska jag gå och lägga mig, har varit uppe sen fem imorse!

God natt!


Oj oj oj, oj oj oj oj...

Igår var man lycklig! Timrå tog sin första seger mot HV71 i slutspelet. Och vilken match sen?! 6-3 till Timrå varav TRE mål var i powerplay! Timrå är sämst i Elitserien på powerpaly och nu i slutspel har de gjort mer powerplay mål än vad de totalt gjort under hela säsongen. Wow, känner det på mig, nu blir det SM-guld :)

Igår var det (som vanligt) en väldigt stressig dag på jobbet! Blir så trött av att aldrig få komma och slippa stressa i sig maten, stressa stressa stressa hela dan tills man går hem. Visst skitkul att det är mycket folk som handlar, men det vore bra isåfall om vi kunde få ha mer personal som täcker upp. Men NEJ, det ska inte va lätt!

Som tur är så kan jag gotta mig i att Timrå vann iallafall, det gör dagen mycket lättre. Nu hoppas vi på en ny vinst imorrn igen! Cross your fingers!!




Monday bloody monday!

Idag är det måndag IGEN och det känns lika tungt varje gång att man har en hel vecka framför sig innan det blir helg igen.
Ikväll jobbar kväll, 12.00 - 20.15. Ganska skönt att få en sovmorgon efter att ha jobbat dag hela förra veckan, plus att det blir lite OB-pengar! Det gillas!

Ikväll är det ännu ett avsnitt av Svenska Hollywood Fruar och det är typ det bästa programmet som finns!! Är glad att jag hinner hem till det! Woho!!

Känns ändå som jag hunnit med mycket nu på morgonen, har bokat klipp-tid till på tors och jag har bokat tid för ansiktsbehandling hos Soma nästa vecka! Ska pyssla om mig själv lite :) Skulle behöva gå på en helkropps-massage också, gynnar nog min rygg lite.

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det jobb jobb jobb (glass glass glass).

Smycken ♥

Har suttit och kollat på Nellys hemsida nu, och hittat en massa som jag vill ha! Bland annat armband! Har blivit helt såld på arrmband, en enkel assesoar!



Fridl på Lidl!

Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade min blogg. Sorry!

Denna vecka har inte varit rolig, jobb-mässigt alltså. Snacka om stress-mage!
Men nu är den veckan över och imorrn börjar en ny, hoppas att den inte är lika stressig.

Igår åt vi middag uppe hos Ellen och Matte, såg på Timrå matchen som bara blev skit. Och jag gör som vilket annat Timrå-it som helst skulle gjort.. skyller på domarn!
Efter det tog vi det bara lugnt och såg på film, 2012. Den skulle jag INTE ha sett, nu tänker jag bara på vad jag måste hinna med innan vi alla ska dö 2012! Åååååh, jag är ju en som verkligen tror på sånt där! DOH!

Nu har vi precis ätit en god middag, med kött, pommes, majskolvar, vitlöksbröd (Ellen jag gjorde mitt egna, klapp på axeln till mig) och vitlökssmör. Ja jag ÄLSKAR vitlök och Jocke åt lika mycket själv så jag kan hångla med han hur mycket jag vill. Muhahaha!

Bjuder på lite bilder från i veckan, after work på Hamnkrogen med jobb-brudarna och Lidl Roadshow!


Lunch på Lidls Roadshow



Lindas bebis-mage




Wonderful!

Har fått lite klagomål över mitt senaste inlägg, och jag håller med, inte världens mest peppande inlägg.
Men nu känns det hela mycket bättre, eller så har jag helt enkelt slutat bry mig. Lika bra det!

Igår var jag och åt after work med tjejerna på jobbet. En riktigt rolig grej att göra så där på en helt vanlig onsdag. Sånt borde man göra oftare! Bjuder på bilder imorrn, orkar inte ikväll.

Ikväll var jag och kollade på Timrås match, en bra match men dålig domare (som vanligt).
Men på lördag är det dags igen, då har jag en känsla att de kommer att vinna!

Nu ska jag hoppa i sängen! Jobb imorrn och sen är det HEEEELG! Äntligen, det kändes ett tag som det aldrig skulle komma till det.

Sov gott allhop! ♥

Du vet väl om att du är värdelös?

Typ så känns det nu. Fan va less jag blir och så är inte Jocke hemma heller och kan trösta mig...

Nu blir det softning i soffan resten av kvällen, ladda om batterierna för ännu en underbar jobbdag!
After Work blir det på ons med brudarna från jobbet, ska bli skönt att få prata av sig lite.. Gaaaaah!

Trevlig kväll allihop! ♥

Timrå nockar hela skiten, spöar lagen från eliten...

... rena rama dynamiten, nu tar Timrå SM-guld!
Vilken match det var! Oh my God! Detta hade man inte trott för ett par veckor sen, då höll man bara tummarna för att de skulle hålla sig kvar i Elitserien.

Så nu får man vara snabb på att beställa biljetter, för de här matcherna vill man inte missa.

Nu har vi precis kollat färdigt på melodifestivalen, vet inte riktigt vad jag ska tycka om resultatet. Men roligt för henne iallafall.. visst jättekul!

Nu blir det film, sen ska jag åka hem och sova innan man ska upp och jobba igen.

Trevlig kväll allihop!


Iduuuz! ♥

Idag är det en väldigt speciell dag!

Det är IDAS FÖDELSEDAG! Grattis my love!

Du anar inte hur mycket jag saknar dig.. it hurts!

Tänker på dig & hoppas att du har haft en kanonfödelsedag!

LOVE YOU! ♥




Aj aj aj

Pojkar, när ska de växa upp?
Första dagen för grabbarna, solen skiner, backen är toppen, inga brudar med (iallafall inte deras egna)

MEN... en bruten handled! Mathias bryter handleden!

Så här är det: Man ska bara åka rakt ner, ploga om det så behövs, INTE hoppa eller raila!

Skämt å sido, stackars Matte! Inge roligt att bryta handleden när man åke iväg för att ha roligt.

Krya på dig!

Nu blir det solsidan på tv, älskar det programmet!




Green of envy!

Pratade nyss med Jocke och precis som jag trodde så är det grymt i backen.

Jag vill också vara i fjällen!

Men jag får vänta till v.15. Då åker vi till stöten över helgen och det ska bli grymt härligt!
Hoppas det är lika fint väder då som det är idag!



Godmorning Sunshine!

Åh vilken dag!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och asfalten börjar sakta men säkert vakna till liv igen!
Vågar man säga att våren är här?

Jag ska iallafall inte gå till jobbet idag i varma vinterkängor, nej nej idag blir det sneakers för hela slanten!

Som jag nämnt förut så är Jocke i Sälen med grabbarna, och jag kan inte ens föreställa mig hur underbart de har det nu!
Men nej nej, jag är absolut INTE avundsjuk, inte alls. Verkligen! Nej men jag är inte det... (damn it!)

Jag har ju faktiskt turen att få vara inne hela helgen, stressa med jobb, höra underbara klagomål från kunder, tömma pantmaskinen, göra khg, avskrivningar. Åh underbara helg! Love it!

Nu ska jag hoppa in i duschen... måste ju vara lika fräsh som den här dagen!



"It´s a beautiful morning!"

Gräsänka!

Så var man gräsänka hela helgen.
Jocke, Matte, Kappa & Patrik har åkt till Sälen över helgen för att åka bräda och softa.

Vissa har tur!

Själv ska jag jobba hela helgen, det kommer kännas som en låååång helg.
Men som tur är har jag två av mina vänner som också är gräsänkor hela helgen. Så vi ska beställa mat och softa.

Nu ska jag snart bege mig till mamma & pappa för att kolla på Timrås match.

Go Timrå Go Timrå Go Timrå!


Damma av plånboken

Har varit och besiktat min bil idag. Pappa har hållit på för fullt med att fixa en massa saker som har krånglat lite på min bil, men trots pappas hårda jobb så måste jag ändå besikta om den.

Det var spindeleder,spindelnät, damasker, suspensoarer, handbromsen, fotbromsen jag det var en hel del helt enkelt!
Men som tur är så ska pappa hjälpa mig med vissa saker, och Jocke med! Vilken tur det är att man har en händig pappa och en händig karl (jo Jocke kan han också, men inte som min pappa :))

Idag har vi tvättat så jag ska ta tag i strykning och lite städning nu. Wiiie!

Have a nice day!


Haha!

Vilket skämt! Nämner inga namn, men en viss "someone" tror att hennes blogg är bättre än min (host host).
Jag tror det just har startats ett blogg-krig!
I´m ON! Challenge me if you dare!!
Muhahahahahahahaha!!!

Tjejkväll hos Maja

Bloggar nu från Maja.
Jag, Maja, Ellen & Marie sitter här och slökollar lite på tv nu. Har suttit och tittat på Greys! Love it!
Haha jag var först Ellen!!!

Mysfika!

Dagen har varit fylld med mys, skratt och tjejsnack!
Vi har varit på Waynes och fikat, lilla Lukas och Emlia var också med. Det var så längesen jag fick träffa och hålla i Lukas, och det är lika mysigt varje gång!

Sen var vi och handlade lite middag på Coop (eh jag vet, dålig reklam för Lidl, men min ursäkt var att det var på vägen).
Där upptäckte vi en trevlig överraskning, som iofs jag och Ellen upptäckte redan i sommras när vi var i Skara.

Gräddfil vi chipshyllan! Typ världens smartaste idé! Bra gjort!

Ikväll blir det Greys hos Maja, sen en lång avskedskväll med Jocke för han åker till Sälen imorrn.
Ganska skönt att vara själv, men jag hatar verkligen att sova själv. Men Ellen har erbjudit mig en sovplats hos henne om jag vill. Naaah, thank you darling!

Nu bli det middag, thaiwok som jag gjort själv av ett recept från Ellen.





Vad hände?

Har sovit bort typ hela kvällen!
Efter jobbet idag åkte jag och tränade med Sofia, skönt att få röra lite på sig, men jag tror det var det som fick mig att däcka i soffan sen.
Vakande och helt plötsligt var klockan åtta! WHAT?!

Tur att man är ledig imorrn så det inte spelar nån roll om det blir lite svårt att somna ikväll.
Dock väldigt irriterande att jag missat större delen av Timrås match som går på tv just nu.
Men nu sitter jag iallafall och kollar och hejjar för fullt!! Viktiga poäng idag som kan ta de upp på slutspels-plats! Skulle inte sitta helt fel!

Så håll tummarna för Timrå kväll!!

Maria Montazami

Sitter och tittar på Svenska Hollywood Fruar på 3:an nu.
Jag ÄLSKAR verkligen Maria Montazami! Hon är så underbart härlig och positiv. Även om hon inte har "alla koppar i skåpet" så kompenserar hon det med hennes otroliga personlighet.

Hon ska försöka gå ner 4 kg på en månad, "challenge me", haha! Love it!
Så ca 2 min senare står och och mumsar i sig en näve ostkrokar.
"Oj då, det där var sista gången ni såg mig göra det där. Så glöm bort det där nu". Haha, man kan inte göra annat än älska den där tjejen!

Nu ska jag fortsätta njuta och skratt åt alla andra galna kvinnor som är med i det här programmet.


Skräpa Kort

Nu har jag suttit och gjort inbjudningskort till Bylunds årliga pimplingstävling. Det är jag och Jocke som ska hålla i kalaset i år.
Jag hoppas bara att korten duger till detta stora evenemang! Kan inte visa några bilder för allas vår kära Pia brukar titta in och läsa min blogg ibland :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ladda inför premiären av Svenska Hollywood Fruar som börjar ikväll. Och som jag har längtat!

Ha en trevlig måndagskväll allihop!


Dripp dropp...

Idag när jag satt och åt lunch på jobbet, ringde Jocke (Lidl-Jocke) från kassan.
Jag gick ut för att kolla vad han ville.

Jocke: "-Eh Frida, det droppar från taket".

Trevligt!

I kassan som Jocke sitter i droppar det för fullt från taket, rakt ner på kunderna som så snällt står och betalar sina varor.
Så vi har ställt två hinkar där nu tills nån från ETK kommer och hjälper oss.

Tur att det hände nu och inte i helgen då jag jobbar! Puh!



Slöseri med tid!!!

Filmen är dålig!!

Verkligen slöseri med tid på en söndagkväll!

Men Jocke gillar den iallafall!

Min privata bil-verkstad!

Idag fyller min kusin Mathias år! Grattis på födelsedagen!
Har varit där och fikat ikväll, träffat släkten och så, riktigt trevligt!

Tidigare idag har min bil varit på min privata verkstad: Pappa!
Skulle fixa min passagerar-dörr fram som inte gått att öppna på ett halvår.
Så tar pappa bort dörren för att börja trixa med alla dess grejer som sitter där. Men han tycker att allt ser ut som det ska så han sätter bara tillbaka dörren och kollar om det funderar ändå.

Och det gör det såklart! Jaha? Så då har det tydligen inte varit nåt fel på min dörr.
Så nu hoppas jag att min bil går igenom besiktningen på tors. Ska göra en sista check på ons så att allt är som det ska!

Tack Pappa! ♥

Nu har vi laddat för kvällen med ost, kex och vindruvor! Mumma!
Ska se filmen The Gamer, hoppas den är bra.





Middag, bio och shopping!

Igår blev det shopping i Birsta med Ellen och Erika hela dan. Hittade dock inte så mycket, ett linne, en blus och lite scrapbooking saker.
Men det var ändå en riktigt rolig dag. Jag och Erika turades om att skjutsa runt Ellen i en rullstol. Till en början skämdes Ellen för hon tyckte det var så lågt man kunde gå (rätt iofs för jag kände mig som en jätte bredvid henne och Erika) men efter ett tag så kom hon på att det var ju rätt bekvämt att få bli skjutsad runt hela Birsta City!

Plus att vi hade nånstans att hänga våra väskor och alla påsar! PERFEKT!

Sen blev det middag på Bite Line i Sundsvall, taco buffé! Gott!
Vi gick sen vidare till bion, Shutter Island hette filmen. Tyckte filmen var sådär, väldigt skum.. det kanske var för att jag inte hade världens bästa koncentration heller efter att ha varit uppe sen sju och tvättat sen sprungit en hel dag i Birsta.

Tack för en jättetrevlig dag allihop!

Nu ska jag till pappa och fixa min bil inför besiktning på tors :/ Håll tummarna!





Blogg-Enemy!

Nu gör jag ett drag som förmodligen inte kommer gynna Fairyday.blogg.se.

Här är en länk till Ellens blogg.....

ebonite.se/ellen

Förhoppningsvis kommer även jag att finnas på den sidan snart också. Ska påbörja mitt smöreri för Mattias.

Nu ska jag duscha och göra mig redo för shopping i Birsta!


Sunny side of the street!

Ikväll är det riktigt mycket fredagsmys hemma hos oss!

Kvällen började med att jag lagade lite god mat, fläskfilé med klyftpotatis.
Jocke hällde upp ett glas vin åt mig medans jag gjorde maten (vuxenpoäng!).

Nu har vi kollat på Let´s Dance och nu är det Solsidan, hur roligt program som helst!!
Haha, jag sitter mest och skrattar åt Jockes garv när han kollar på Snål-Ove! Hahaha!!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorrrn blir det middag och bio i Sundsvall. Jag och Ellen ska till Birsta innan och shoppa lite, har redan gått en vända på stan så det får inte bli alltför mycket pengar spenderade!

Ha en trevlig kväll!



Bloggtorka!

Tog min dator till jobbet i måndags för att göra schema med Linda.
Sen dess har jag inte orkat plocka upp den ur väskan. Så därför har det blivit lite dåligt med bloggandet.

Men nu har ju min kära vän (eh bloggfiende) Ellen också skaffat blogg, så nu känner jag att jag måste börja uppdatera min blogg mycket oftare för att hänga med i tempot!

Inte nog med att jag fått konkurens, så har hon dessutom en MYCKET snyggare blogg än mig!!!
Och han som skulle hjälpa mig få min blogg snygg är ingen mindre än hennes fästman.
Så det ser mörkt ut för Fairyday :( SNYFT!

Nej skämt å sido, kul att du börjat blogga Ellen... nu har vi en ny hobby tillsammans utöver att "skräpa" ;) Ska länka till Ellens blogg i ett inlägg efter detta, men nu har jag inte sidan i huvvet (vissel vissel)

PÖSS PÅ DIG DARLING!

 


"Tjalalalalalala"

Timrå IK! Timrå IK! Timrå IK! Timrå IK! Timrå IK!

Äntligen! En underbar seger kväll.. och mot MoDo dessutom. Kvällen kunde inte sluta bättre!

Men kvällen började inte särskilt bra, trodde aldrig jag skulle få se matchen.
När jag kommer ut till bilen och ska åka till mamma och pappa för att kolla på matchen (för de har alla köpkanaler)
så sitter jag fast! Bilen rör sig inte en meter, jävla snö!

Så Jocke får komma och skotta ut bilen och hjälpa mig, det tar ungefär en kvart! Gaaah!

Så kommer jag hem till mamma och pappa, slår på tv:n och Timrå gör måååål!
Ringer till Jocke och ska berätta att Timrå leder!

Jag: "Jaaa, Timrå 1-0!!"

Jocke: "Jag vet, den går på vanliga Canal+ Frida. Vi har den hemma. Kollade du inte upp det?"

Doh!

Så efter första perioden så var det bara att packa in sig i bilen igen och åka hem för att se resten av matchen!

Men vad gör det när kvällen slutar såhär?!


Derby!

Ikväll smäller det! Det är derby mellan Timrå-MoDo.
Samma nerver som varje gång de två laget möts. Ikväll ska jag sitta och kolla på matchen hemma hos mamma och pappa, kunde inte få tag i några biljetter :(

Så nu ska jag byta om och sen dra iväg till mamma och pappa!


RSS 2.0