Kenza

Hittade bilder nu från ELLE galan, man skulle rösta på vilken bloggare som hade snyggast klänning (jag vet, lika chockad som er över att JAG inte var bjuden).
Men nån som var där och som ser så sjukt bra, ni vet sådär att man helt plötsligt inte vill titta åt en spegel, det var Kenza! Hon är så naturligt vacker så det är orättvist! HATE THAT!


Hur avundsjuk blir man inte (?)


Från igår..

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen!
Middag på Amenta med alla "lusse-tjejer"




Haha, jag har inte riktigt fått till det där med att fota i spegeln!


God efterrätt!

Tummen upp för efterrätten!

Amenta

Har precis kommit hem från middag på Amenta!

Var hur trevligt som helst, åt gott (riktigt gott) och snackade lite skit, om maskar som kryper i kroppen, folk som tänder på spyor m.m (jag vet, ett gäng sjuka tjejer, haha ME LIKE!).

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa.. imorrn ska jag och mamma på Parken (eller om det var brännaborg) och shoppa lite fynd, underställ för endast 100 kr! (EJ använda, lovar, skulle inte ta på mig använda underställ, euuuh)

God natt mina kära läsare!

(bilder kommer imorrn för just nu har jag inga batterier i kameran!


Halv 11 på en LÖRDAG!

Nu har man varit uppe på höga och kört ett hårt träningspass med Ellen & Åsa! Riktigt roligt när man är några stycken som kan träna ihop och snacka lite skit samtidigt (eller ja inte samtidigt som vi tränar för vi har inte flås nog för det).

Ikväll blir det middag på Amenta med lucia-tjejerna, ska bli riktigt gött och roligt att få träffa och snacka lite med tjejerna.
Igår var vi i Birsta och shoppade, jag, Ellen, Sofia, Åsa och Marie. Trodde att jag hade köpt hur mycket som helst, men när jag kom hem och plockade upp mina påsar så var det inte så mycket som jag trodde. Men ÄNDÅ hade jag spenderat så mycket pengar, hmm...

Nu ska jag snart åka till mamma & pappa och säga hej. Var så längesen jag var hos de nu!

Hej så länge! :)

Gymbesök

Ja inte GYN-besök om ni trodde det!
Imorrn blir det träning igen, haha går ganska långt mellan gångerna.. men som man säger: "den som väntar på nåt gott.. blir inte fet!"
Det är jag och Ellen som ska upp och pumpa igen (vilka annars, värsta fitness-brudarna då).
Måste köpa lite nya träningskläder, behöver en ny sporttop, de jag har är lite utnötta efter alla år av fotbolls-spelande. Dock fick jag faktiskt två nya av mamma! Tack mamma!

Har precis gjort räkningarna, det är det värsta med den här tiden på månaden. Först ser man lönen man kommer få och all möjlighet till shopping, men så fort man sätter sig ner för att räkna ihop alla räkningar så dör den lyckan!
Det är inte direkt till min födel att jag beställt en ny skidjacka för 2100 heller! Men hey, I love it!

Nu ska jag sova.. upp tidigt imorrn och beskåda kaoset på jobbet! (vi bygger om hela butiken!)

Zzzzz...



/Nilly

Känns bra nu...

... att man inte är husägare just nu. Tänk att behöva ge sig ut och skotta för att sen när man vänder sig om inse att man måste börja om från början igen bara för att det snöat en meter till!
Ganska skönt att ligga inne och kolla ut medans vaktmästarn sköter det!

I fredags var brudarna här och vi skulle sjunga Singstar, men så efter många försök så insåg vi att Ps2 skivor inte passar till Ps3-slim fit. Jä*LA SKIT!
Så idag fick jag ett samtal från Jocke (han är hemma och är sjuk) som skulle spela NHL-10, han spelar aldrig tv-spel men vill lära sig nu.. fråga mig inte varför!
Iallfall så var han laddad för att skälla ut mig...

Jocke " - Varför har du och tjejerna förstört mitt PS-spel?!!

Jag "-Va? Jag har inte förstört ditt spel!"

Jocke "- Men det fungerar inte nu iallfall, det händer ingenting när jag trycker på dosan!!"

Jag "- Men har du testat starta dosan då? Det finns ju en glansig knapp vid start som man måste trycka på eftersom dosan är sladdlös."

Efter lång tystnad...

Jocke "- Eh sådär, nu fixade jag det!"

Haha, inte så mycket för det tekniska Mr. Nylander!

SF-Kanalen!

Har hittat ytterligare en bra TV-kanal, Canal+ SF-Kanalen! Shit va bra jag är på att hitta bra TV-kanaler! Det är faktiskt lite av en specialitet jag har!
Nu är jag redo för jobb, är inte dunderladdad måste jag säga, är fortfarande förkyld och kan knappt andas. Vi har dessutom fått nya kassa-system som jag är inte nåt stort fan av. Allt skulle bli så mycket bättre med de, men jag tycker inte direkt att det blev det. Det enda som är bra är att man nu kan ta ut pengar när man handlar med kort. Oh WOW grattis, jättekul verkligen!

Jaja, nu ska jag borsta tänderna...

/Nilly

Nervös...

.. för hur det ska gå för Timrå! De ligger inte direkt bra till nu.. och MoDo fortsätter vinna.

Nu börjar jag bli allvarligt nervös...
(nog för att jag gillar Leksand men jag vill inte spela i samma serie som de)

Skadad pojkvän...

Jocke ringde och sa att han stukat foten på sin fotbollsträning.
Så nu när han kom hem så tappade jag upp ett varmt bad åt honom (med skum och allt, inklusive små hjärtan) sen ska jag göra lite fika tänkte jag, börjar inte förrän tolv imorrn!



Måberg...

Förberedd...

Shoppade lite igår, trots att lönen inte kommer förrän på ons!
Satt och kollade lite på datorn, och det är ju så enkelt med ett litet knapptryck så det blev lite kläder, och två bikinis! Nu är jag förberedd till sommaren!

Idag börjar jag kl 11, ska snart göra iordning mig för jobb. Har blivit dunderförkyld!! Hosta och snuva! Känner ingen smak alls, drack nyss en kopp kaffe men kände inte den underbara smaken av nybryggt kaffe på morgonen! Tragiskt!
Hoppas bara inte att det är "svinis", jag brukar ju vara lite efter så det skulle inte förvåna mig om jag åker på det nu!
Peppar peppar ta i trä...


/Nilly ♥

"Happy wife Happy life!"

Har suttit och kollat på husfruarna i New Jersey på 5:an. Det handlar om typ 5 eller 6 rika hemmafruar och deras fantastiska liv. Jag är inte direkt nån jättefeminist så att få vara hemmafru och slippa jobba vore ju rena drömmen! Kanske inte om man bor i Härnösand, då skulle man ju lessna på 5 min, men om man bodde i en stad där det alltid finns saker att göra så skulle jag inte bry mig för fem öre om Jocke var den som drog in storkovan! Oh my God, orka jobba liksom!

Iallfall så var det en av fruarna som ville göra sillisar, och hennes man tyckte att det var onödigt för han var mer en "Ass-man" så han förstod inte varför det var så vitkigt. Men tillslut så lyckades hon övertala han om att han skulle betala hennes nya boobisar (eh kanske inte så svårövertalad iofs).
Iallafall.. hans motto, och varför hon alltid fick som hon ville, var: "Happy Wife, Happy Life!" Ett väldigt bra motto som jag tycker att fler män borde sträva efter. Ge oss det vi vill ha så blir ni också glada ;)

Nu är det snart En annan del av Köping, och det vill jag icke missa!

Trevlig fortsättning på söndagskvällen!

/Nilly


"Happy Wife Happy Life!"

Hemma-spa!

Idag har jag haft hela lägenheten för mig själv, och eftersom jag inte var ute igår så var pigg på en söndag!
Så idag har jag gjort ansiktsmask, noppat ögonbrynen, målat naglarna (fast mitt nagel-arbete kommer vara förgävas imorrn när jag jobbar) inge roligt att göra sig fin när man förstör allt i jobbet!

Ikväll blir det tacos till middag, ska åka och handla när Jocke kommer hem från backen!
Min bil står fortfarande nere på Lidl sen igår då vi var och käkade så jag måste åka och hämta den när vi handlar.



Brooke knows best!

Sitter och kollar på MTV och "Brooke knows best", om ni vet vem Hulk Hogan är så är det hans dotters program. Han är typ en känd wrestler, och han hade en program förut som hette "Hulk knows best" och nu har hans dotter ett likadant program om hennes liv. Hur roligt som helst! Men så är jag värsta tv-nörden också och ser på ALLT nästan!

Jocke har åkt upp på vårtan med grabbarna, jibba lite (om man nu kan göra det på vårtan, man är nere på typ 2 sek. Haha säger jag som typ plogar hela tiden).
Så jag har lägenheten helt för mig själv, blir kanske en ansiktsmask och en dusch senare!

see ya later!


Brooke Hogan


Brooke & Hulk Hogan

Movienight


Kom nyss hem från Östman/Erikssons, det var jag, Jocke, Ellen, Matte, Sofia, Jens, Åsa & Johan. Vi såg på film i Ellen och Mattes bio (hur avundsjuk blir man inte på folk som hat egen bio hemma).
Kvällen började med middag på Royal med jobbet. Vilket lyx att få äta på restaurang, riktigt god mat var det! Jag åt fläskfilé med gratäng och kantarellsås. MUMS!
Det tråkigaste var att Linda var tvungen att stanna hemma för hennes man blev tvungen att åka ut på jour, så hon fick va hemma med Kalle. TYPISKT! Men nästa gång ska hon bara va med.. oavsett!

Nu ska jag borsta tänderna och sen försöka släpa min andre hälft ur soffan!

Natti natt!



/Nilly

Stolt!

Måste få skryta och säga att jag är väldigt stolt över mig själv! Har precis kommit hem från ett träningspass uppe på höga!
Jag, Ellen och Matte åkte upp kl 10.30 laddade för ett hårt träningspass! Min frukost bestod av mango & banan, en liten fruktsallad helt enkelt.. hur gott som helst!

Nu ska jag lägga mig och vila i soffan och förhoopningsvis bli servad med en kopp kaffe av Jocke!

Ikväll blir det middag på Royal med jobbet!

/Nilly

Girls night

Nu har brudarna åkt hem, jag vill inte gå och lägga mig! Jag hatar att gå och lägga mig själv, Jocke är ute med grabbarna så jag har ingen att krypa ner i sängen med. Buhu stackars mig!
Men jag borde ligga och sussa nu för det kommer bli en tung morgon, först tvätt-tid från sju (ja ni läste rätt SJU på en lördagmorgon!) och sen blir det träning med Ellen! Åh shit jag kommer däcka i soffan efter det kan jag lova!

Nä nu ska jag palla mig till sängen...
Natti natti, sov så gotti!


Ellen...

Middag på fredagsmys, det är DÅLIGT!

Men jag kan äta din del av gottat ;)


(Ellen visar att hon gillar min idé om att äta för henne också!)

Åter igen...

... är det fredagskväll och såklart är det fredagsmys som är på schemat!
Jocke har åkt upp på höga redo för match (men det har ni väl redan läst på facebook, som han uppdaterar via mobilen var 5:e minut) och jag ska hoppa in i duschen snart. Sen kommer Sofia, Maja och Marie hit, vi ska se Let´s Dance och käka gotta (om Jocke får dricka öl får jag smälla i mig godis och chips!).

Hörs sen.. nu ska jag duscha!

/Nilly ♥

VINST! ♥

Bambamabamabamabamabam.... vinst mot MoDo! Kan kvällen avslutas nå bättre? Och imorrn är det fredag och det innebär Fredagsmyyyys! På lördag ska jag upp och träna på höga, måste ge mig själv en liten klapp på axeln! Vilken självdisiplin (hade aldrig gjort det om inte Ellen ringer och gråter och hotar att snitta sig själv i armhålorna om jag inte följer med).
Vilken bra start det kommer bli på helgen, sen på kvällen blir det middag med jobbet på Royal, så om jag ska klämma i mig en massa god mat och eh "efterrätt" så måste jag träna innan!

Nu ska jag glo på tv ett tag innan jag går och lägger mig!

Sov Gott!

/Nilly


Viktig match ikväll...

Ikväll är det en väldigt viktig match, MoDo-Timrå!
Är hemma hos mamma & pappa nu, har ju inte kanalen så jag har turen att få se matchen här! Wiiie...

Nu är det "Vänner" på tv, see ya later!

Håll tummarna!

 


Har..

..sett "Avatar" och den var grymt bra! Rekomenderar alla att gå och se den! ♥
Seriöst.. GÅ OCH SE DEN!

Ikväll blir det iallafall bio!

Sist vi "lussetjejer" skulle gå på bio så gick det ju ingen bio! Eh uppdaterade tjejer...
men ikväll gör vi ett nytt försök, hoppas att vi har kollat rätt på alla tider den här gången nu då!
Det blir Avatar, alla jag pratat med som har sett den säger att den är bra, så jag hoppas att jag har samma smak.
Hur som helst, det är gott med bio-popcorn!

Försökte byta bort min kvällspass som en dagspass imorrn, det är ju derby, MoDo-Timrå och jag har inte sett ett enda derby hittills och nu när det är så jämt mellan laget kan allt hända!
Men jag lyckades inte flörta tillräckligt mycket så jag får bara se 3:e perioden!

Peace!

/Nilly

Comedy Central!

Sitter och kollar på Comedy Central! Att jag inte hittat den här kanalen förrän nu! Det är den bästa kanalen, de visar bara bra och roliga program, såna som jag gillar iallafall. Enkel humor!
Nu borde jag ligga i sängen för jag börjar sju imorrn men jag kan inte slita mig!!

Nu börjar Sex and The City så jag lär sitta här ett tag till...


Fjällen..

V.5 åker vi till fjällen igen. Ska bli skönt och få åka iväg på en liten minisemester när man är ledig. Annars gör man inte så mycket på sina lediga helger, så det är kul när det händer nåt :)
Måste bara börja packa i tid den här gången, jag är en "sista-minuten-packare" och så glömmer jag alltid något som kan va bra och ha! Jag kommer aldrig bli en sån mamma som har ALLT med sig på semestern, till fjällen, uppe i backen. Jag kommer alltid att ha glömt nåt! Tur att jag har kompisar som alltid har med sig det där "lilla extra" :) Som Ellen, hon hade med sig ett våffeljärn till Lofsdalen så vi kunde göra våfflor till lunch :) Great!

Nu ska jag snart lägga mig i soffan och se inte ETT utan TVÅ avsnitt av Paradise Hotel! Var och åt hos mamma & pappa idag, så grymt skönt att slippa laga mat åt sig själv. Jocke jobbar natt så jag hade ingen middagspartner!
Tack mamma & Pappa ♥

Läste Idas blogg idag, hon och Martin är ju ute och reser nu.
Miss you darling!!! ♥

Hej så länge!

/Nilly



"Träna träna varje tisdag, det tycker jag är kuuul!"

Idag har man varit och gjort ett träningspass på höga. Är väldigt stolt måste jag erkänna. Tänkte köpa årskort där uppe idag, så jag tog ut pengar innan vi åkte dit. Så när vi kommer upp så har inte shoppen öppet förren 15!
Gaaaaah! Hur ska jag nu kunna hålla mig från att spendera de där 700 kr som ligger i min börs och bara vill bli använda!

Måste gömma de nånstans hemma, kanske i madrassen!
Nu ska jag väcka min älskling för han ska snart åka iväg och jobba, stackaren!

/Nilly

Ingenting...

Har absolut inget att skriva, har inte hänt nånting spännande!
Gaah, booooooring life! Men imorrn blir det träning iallafall! Nu laddar man om efter all julmat och förbereder sig för beach 2010!
Jaja, kanske ska åka förbi mamma en sväng och låna hennes tvättmaskin, hatar att behöva boka tvättid, inte ett system som gynnar mitt minne!

Hare! (kanin)

Hallelulja!

Helgen är äntligen över!
Så fruktansvärt skönt att min jobbhelg är över! Hoppas bara att jag inte missat nåt bara.. det är en sån jobbig känsla när man tycker att allt går som det ska, men sen så har man ändå missat nåt :/
Men jag håller tummarna att allt är gjort!

Hade turen att bli bjuden på mat ikväll hos mamma & pappa. De hade grillat och gjort potatigratäng! Åh så fort jag tog en tugga av köttet så fick jag sommarkänslor! Längtar till sommaren nu! Vintern är hur mysig som helst, men så fort julen är över så vill jag ha sommar! ♥



Härliga sommarbilder! (när man hade lite färg)

Nu blir det sängen! G´natt!

/Nilly ♥

Läggdags!

Nu är det läggdags för mig!
Nya friska tag är vad som gäller imorrn.. när lördagen är över känns det som att helgen börjar närma sig ett slut.

Idag var Emilia & Lukas och hälsade på oss på jobbet! Åh va roligt det var att träffa Lukas igen (eh och Emilia såklart!) men det var så längsesen jag såg Lukie nu och man blir alltid så lycklig av att se den lille killen! Han är världens sötaste!
I maj är det dop för honom också, ska bli så roligt att få vara med om det! Är så stolt över att få vara gudmor till honom. Tack Emilia & Martin, det är verkligen en ära! ♥

Så, nu blir det sängen för mig...

Zzzz...



/Nilly

Volcom ♥

Har nyss kommit hem från jobbet, har snott ihop lite gott och sitter just nu och kolla på Let´s Dance!
Det enda som saknas nu är Jocke.. han jobbar natten inatt, så har började kl sex ikväll och jobbar till sex imorrn bitti. Hatar verkligen att sova ensam, jag somna alltid så sent då! Jag hör ljud, ligger och funderar på om jag verkligen låste dörren, räknar ner timmarna tills jag ska börja jobba igen, funderar på allt jag skulle gjort om jag var ledig och mycket mycket mer. Allt förutom att räkna får!

När vi var i Lofsdalen på nyår såg jag en tjej som hade en skitcool jacka, en lila och gul volcomjacka! Jag tänkte att jag bara MÅSTE ha en sån jacka till mina lila täckbyxor! Så jag har letat och letat men inte hittat den.. tills idag! Hittade äntligen jackan med stort J!! Så nu är den beställd och jag håller verkligen tummarna på att den inte är restad! Beställde dessutom en klocka, har redan en likadan fast svart så det fick bli en grön nu! Jag älskar verkligen klockor! Har hur många som helst.. I´m a clock o´man!

Nu börjar Let´s Dance igen!



Min snygga jacka (hoppas den finns i lager)

/Nilly!


Teknikens under...

Det blev inge bloggande igår, och det är för att vårt internet fungerar lite när det vill! Gaah jag blir galen! Jocke ska ringa till Tele2 och säga ett och annat! ;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och påbörja min LÅNGA jobbhelg!! När man jobbar helg är alltid fredagarna värst! Man ska påbörja sin långa och tråkiga helg, laddar med en kopp kaffe, går igenom allt som måste göras och rätt vad det är så är kl tre och alla börjar packa ihop sina grejer och säger: -"Nä nu ska jag gå hem, ha en trevlig helg Frida, ring om det är nåt! Ses på måndag!"
Åååååh, det är det värsta!!! Om 5 timmar får jag höra de ljuva orden igen! Vill inte....

Hej hopp gummi-*piiiiiiiiip*!

/Nilly

Helt otroligt...

... vilket väder det är ute nu! Man blir som barn på nytt och minns tillbaka på pulkabacken vi hade på gården! Idag blev man överraskad med serverad frukost, kaffe och subway macka. MUMS!
Vilken tur jag har! ♥
Idag blir det ännu mer städning, måste fixa iordning allt nu så man slipper ta tag i det till helgen. Sen ikväll är det Timrå match, ska till mamma & pappa och kolla på den, håller tummarna på att den här dåliga trenden får ett slut ikväll!

See ya later!





Morötter & Dip!

MUMS!
Morötter & Dip är så jä*ulskt gott (eller GÖTT som min käre Joachim skulle uttryckt det).
Vi har lyxat till det lite ikväll, såhär på en enkelt onsdag.. "living the dream... man kan göra röror"!
Eh.. Björn Gustafsson.. lite efter med skämten känner jag.

Jaha.. då hade jag inte så mycket mer att skriva just nu.. slut på fantasin gott folk, sorry!

G´natt!

/Nilly

All done!

Nu är julen bortstädad! Känns faktiskt himla skönt. Imorrn ska jag köpa nya handdukar till badrummet och tulpaner att ställa i tv-rummet! Älskar tulpaner! Det känns som vår när man köper tulpaner!
Jocke är ute och tar en kvällspromenad, men jag är alldeles för trött för att gå ut och röra på mig, motion är överskattat!
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få alla barr från granen ur mitt hår! Wiie!

"You can´t even see the line. The line is a dot to you!"

/Nilly

Minns tillbaka...

Satt och kollade igenom min mail (som jag aldrig gör) och då såg jag att Linda hade skickat en massa bilder till mig från lucia-tiden, då vi var på jobbet och lussade b.la!
Så jag fick en liten tår i ögat över att allt var över, är nog en av de roligaste sakerna jag gjort i hela mitt liv!

Bjuder på lite bilder som Linda skickat till mig!
Tack gumman! ♥





/ Nilly

-God Morgon-

Har tvätt-tid idag 7-12, så det är bara att kliva upp med ett leende på läpparna och sätta igång!
Idag ska julen bort också, det är ju tjugonda knut och då dansar julen ut! Haha, det är inte så att jag är så traditionell utan bara laat så jag har inte tagit tag i det än bara!

Skriver lite mer senare!


/Nilly ♥

Kvällspromenad!

Jag & Jocke har precis kommit hem från en lång kvällspromenad! Vi gick förbi mamma & pappa och sa hej en liten stund, fick oss en gott skratt! Så sjukt roligt att se hur Jocke stojjar och berättar sina händelser för mamma & pappa och de garvar lika mycket!

Nu har vi kommit hem och ska dricka en kopp kaffe samtidigt som vi kollar på Paradise Hotel! Wiie!

Måste bara få visa lite bilder på mina Elvis-vin! Jag har fyra flaskor nu, den första fick jag av Ellen när jag fyllde år för 2 år sen tror jag det var. Sen har jag fått en flaska av mamma & pappa, och nu fick jag en av Ida, Maja & Martin dan innan Ida & Martin skulle åka. Tack snälla ni! Ni är de bästa! ♥




Min underbara Elvis! ♥

Har totalt glömt bort att hedra honom här på bloggen! I fredags den 8/1-2010 skulle Elvis ha fyllt 75 år! Så i fredags slog jag på min dvd "Elvis-By the Presleys" som är en dokumentär där hans familj pratar om han och hans liv. Den skivan är ganska söndernött kan jag säga, jag har sett den X-antal gånger!
LOVE ELVIS- FOR EVER! ♥


-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-

Trevlig kväll!
/ Nilly!


Bio!

Avatar...

... den ska vi se ikväll "lusse-tjejerna" :)
Har pratat med några som har sett den och de sa att den var jättebra, så jag hoppas verkligen att den är det.
Men det bästa förutom att få träffa alla tjejerna igen är.. trumvirvel... BIO POPCORN! Ah shit, älskar verkligen biopopcorn!

Idag slutade jag halv tre, men kom inte hem förrän halv fem! :( Pappa var nere på OK tidigare idag och försökte hjälpa mig fixa min bil, men det gick inte så bra, kylar "grejen" började läcka och så var vi tvungna att åka hem till mamma & pappa för att försöka fixa det. Så efter lite mek av mig och pappa (eh mest pappa, jag satt mest och sa till om det fortfarande läckte eller inte) så fungerar nu min bil (peppar peppar...). Tur att man har världens bästa pappa! Så när vi var klara så bjöd mamma på en kopp kaffe! Väldigt gott sådär efter ett pass i verkstaden ;)

Nu ska jag åka ner till bion!
Ha en trevlig kväll alla!

/Nilly ♥


Film-Time!

Nu ska vi dra iväg till Ellen & Matte och kolla på film! Känner mig helt slut så det är inte helt säkert att jag kommer hålla ögonen öppna hela tiden :)

Bye bye for now!


Söndag!

Söndagar är nog den bästa dagen på hela veckan, näst efter fredag eftermiddag då man har hela helgen framför sig!
Idag har jag och Jocke varit på birsta, för jag tänkte att jag kanske kunde hitta nåt fint till mig själv :) Men det blev så att Jocke var den som hittade fina saker till honom! Två par fina byxor köpte han, och t-shirtar, ps3 spel, kablar (nåt han skulle ha till ps3 spelet). Jag hittade även lite saker till mig själv, leggings på Gina Tricot, en mössa och det bästa av allt var att jag ÄNTLIGEN hittade SingStar - Disney! Jag köpte ett Ps3 spel till Jocke i julklapp och jag fick SingStar av mina föräldrar så nu har jag köpt Disney-skivan som jag alltid velat haft sen Anneli hade med sig det på en fest hos Marie! Wiiiie.. barnet i mig kommer fram igen när jag hör Disney-låtar! :)

Nu ska vi göra mat, fläskfile och potatisgratäng blir det idag! MUMS! ♥


Seeeg...

Känner mig sjukt seg ikväll! Har legat i soffan under en filt sedan jag strukit och tagit undan alla kläder.
Blir nog soffläge resten av kvällen också, känner att jag inte har nån ork, har inte varit utanför dörrn på hela dan!
Imorrn ska vi kanske till birsta, får se om man orkar, nånting måste man ju göra. Ska försöka köpa lite förvaringslådor, har så mycket som jag ska måste förvara i förrådet!

Lite fler bilder sen nyår... enjoy!










Update!

Nu känner jag att jag kommer igång med bloggandet!
Här kommer lite erfterlängtade bilder från Lofsdalen!

Enjoy! ♥






Vår fina stuga!


Killarna hade såklart Jäger med sig i backen!


Vi!



Jag & Åke!


Jibber-Lady! ;)


DÅLIGT!!

Min uppdatering av bloggen är inget annat än DÅLIGT!

Vårat internet har inte fungerat så jag har inte kunnat uppdatera nånting på min blogg, sorry alla trogna läsare!
Hittills har det inte hänt så mycket sen jag kom hem från Lofsdalen, jag har mest jobbat. Igår tog jag tag i upp-packningen av kläder som vi hade med oss i fjällen. Det är det absolut VÄRSTA med att åka iväg på semester, att man måste packa upp allt igen! Gaah hatar det!

Jag har träffat Ida sen jag kom hem, hon har ju åkt iväg till varmare breddgrader nu.. buhu :,( saknar henne redan. Är alltid lika jobbigt när man fått vara med henne i några dar och sen åker hon.
Men jag fick en jättefin julklapp av henne. En bok om scrapbooking! Där kan man få massa tips och det finns även schabloner,bokstäver, klistermärken m.m! Tack darling! ♥

Nu ska jag ta tag i en stor tvätthög som jag har.. känner mig inte peppad för min förkylning har inte gått över än!
Men men, så är det.. man måste sköta hushållet oavsett tillstånd ;)



Puss!
/Nilly!


Knäckta skidåkare!

Idag har varit en slapp dag i Nitsche/Nylanders huset (eh okej lägenheten).
Vi kom hem i väldigt bra tid idag, sunt halv tre tiden, då skulle det packas ur bilen m.m. Efter det var klart och vi sagt hej då till Ellen & Matte så la vi oss i soffan för att slappa lite och kolla på tv.. men det blev 1,5 timmes sömn istället.
Så när vi vaknade var det bara att packa sig in i bilen igen för middag hos svärmor! Riktigt skönt att få bli bortbjuden på gómat och slippa ställa sig vid spisen när man precis kommit hem! Tack Marianne för den goda maten!
Vi fick såklart också träffa lilla Molly, hon är så söööt!! Självklart får jag inte glömma lilla Mickey, han är söt han med, trots att han är en lopphund (näää, skojja Madde, det var Jocke som hittade skarfen ;)

Nu sitter Jocke och kollar på första semifinalen i hockey, och jag ska gå och lägga mig! Dags att komma tillbaka till verkligheten, buhu!!

Det tar på krafterna att vara i fjällen.. men ack så roligt vi haft! :)

(Bjuder på bilder imorrn... maybe)

G´natt!

Hemma!

Nu har vi kommit hem från Lofsdalen! Det är blandade känslor över att komma hem, skönt att få sova i sin egen säng, men samtidigt tråkigt att inte få vara borta på semester!
Jag ska uppdatera lite bättre senare ikväll, bjuder på lite härliga bilder då också!

Tack för mig!


RSS 2.0